Jak co nesmí chybět na dětské oslavě?

Tvoření oslav je vždy kouzelné. Plánovat, jak se sejde rodina, přátelé a blízcí. Všichni si spolu popovídají, užijí si společně strávené chvíle a vytvoří krásné vzpomínky. Dětské oslavy jsou o to kouzelnější, protože magická atmosféra je ještě umocněna neomezenou dětskou radostí.

Maminky si však přípravu takové až tak neužívají. Mají obavy a stres, aby se dítka nenudila, aby si užili společně strávený čas, vytvořili nové vzpomínky a zážitky a pochlubili se před kamarády. Dětské oslavy jsou neodmyslitelně spojené s chaosem, povykem a nepořádkem. Přeci jen děti jsou děti, chvíli neposedí, potřebují akci a neustálý program.

dětská oslava

Pro hladký průběh oslavy je ideální, když je program oslavy předem připravený. Určení harmonogramu party uklidní dětskou neuspořádanost, oslava bude lépe odsýpat a děti se budou mít na co těšit. Co by na dětské oslavě, popřípadě v časovém rozplánování nemělo chybět? Tak samozřejmě příchod a předání dárků. Následně bývá volné hraní dětí, seznamování se a aklimatizace na celý chaos. Poté přichází dort. Sfouknutí svíček, porcování. Bez toho by se neobešla žádná oslava. A co dal?

dětský kouzelník

Každá party by měla vyeskalovat do vrcholu večera. V případě dětské oslavy spíše vrcholu odpoledne. Na scénu by mělo přijít něco, z čeho budou děti nadšeni, a ještě dlouho o tom budou mluvit. Co by to mělo být? Dětský kouzelník. Proč? Kdo by neměl rád kouzla. Magično vždy bylo populární a fascinovalo malé i velké. Sledovat kouzla z první řady, být asistentem kouzelníka nebo si dokonce vyzkoušet kouzlení na vlastní kůži. O tom všem sní snad každé malé dítě. S kouzelníkem si dětičky zažijí chvíle napětí, zda se kouzlo vydaří. Chvíle radosti a veselí, protože kouzelník pro děti Vaskouzelnik je zároveň takový menší komik a herec. Takové zpestření je přínosem i pro rodiče. Děti se nebudou moci odtrhnout od vystoupení, takže maminky a tatínci mohou využít okamžiky klidu. Spíše se stává, že samotní rodiče jsou vtaženi do performance a tím se vrátí do svých mladých let.